Viikon verran olen selaillut askartelupapereitani. Aiemmin blogissani esittelin kortin tyttövauvalle, joten nyt oli poikavauvan vuoro. Vaaleansinisiä sävyjä yritin sovitella keskenään, mutta palasin aina samaan tuttuun kaavaan eli pohjan päälle yhdenlainen paperi ja sen lisäksi kuva. Yksinkertaista, mutta haluaisin oppia käyttämään nauhoja, nappeja, kukkia... kaikkea ihanaa!!

Tosiaan... Kortti poikavauvalle oli tällä kertaa toiveissa, mutta niin kuin nuo vauva-asiat ei ole kaikilta osin itse päätettävissä, ei ollut korttiasiatkaan. Tyttökorttihan sieltä ensimmäisenä valmistui.

 

1264101224_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kortin pohja on Tiimarin kartonkia. Pohjan päällä on October Afternoon:n Cherry Hill -sarjan Recipe Box -paperi, jonka olen tainnut ostaa Heinikasta. Vauva, pieni kukka, napit ja kirjaimet on Tildan leikekuvia. Ne olen ostanut Sinooperista. Reunassa olevat kukat olen tehnyt Paperinauhasta ostamallani Retrokukkaleikkurilla.


Tyttövauvalle tekemäni kortti tuli valmiiksi, mutta edelleen poikavauva -leikekuvat odottivat käyttöä. Kyllähän se kortti poikavauvalle sitten ajan myötä syntyi.

 

1264102902_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Korttia tehdessäni mietin tarinan. Kortti esittää kuutamoa. Sitä ajatusta tukee pyjamaan puettu pieni poika ja tähdenlento taivaalla. Kun näkee tähdenlennon on lupa toivoa. Yleensä tuo toive on varmasti jotain suurta; lottovoitto, terveys, työ... Jotain minkä toteutuminen ei välttämättä ole vain itsestä kiinni. Ehkäpä he, jotka tämän kortin saavat, ovat maailman onnellisimpia. Heidän suuri toive on juuri toteutunut.

Vielä hieman kortista... Pohja on jälleen kerran Tiimarin kartonkia. Pohjan päällä on Fancy Pants:n Confetti #646 (Celebrate) -paperi, jonka ostin hetki sitten Paperinauhasta. Kortin alareunassa on pala , Heinikasta ostamaani, Heidi Grace:n Flowers in a row -paperia. Sitten loput onkin Tildan tuotteita eli vauva, tähdet ja kirjaimet.

Taitaa olla nyt niin, että vauvat saavat hetkeksi jäädä ja keskityn leimailemiseen. Ostin itselleni uuden Penny Black:n "Piece of my heart" -leimasinsetin ja sitä on kova polte päästä kokeilemaan ja värittelemään.

Tämä tällä kertaa!