Lumista uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Enpä muista, että 2000-luvulla olisi ollut näin pitkäaikaisesti lumi maassa ja pakkasasteita lämpömittarissa.

Antoisaa ja rikasta uutta vuotta myös teille kaikille. En tarkoita rikkauksilla vain rahaa. Tehkäämme sellaisia asioita, jotta voimme olla vuoden lopussa tyytyväisiä  ja monta hyvää kokemusta rikkaampia.

Olen suunnitellut toteuttavani muutamia asioita tänä vuonna. Tietenkin ne perinteiset kuntoilua ja hyvää ruokaa koskevat suunnitelmat ovat mukana. Mikään suunnitelmistani ei ole uusi asia minun elämässäni, mutta ne tarvitsevat vain aikaa toteutuakseen.

Ensinnäkin voisin ottaa ompelukoneeni naftaliinista. Se onkin saanut levätä monen monta vuotta. Minulle on kerääntynyt iso kasa tyhjiä kahvipusseja. Niistä olisi tarkoitus saada jotain aikaiseksi, ompelukoneen avustuksella.

Toiseksi voisin aktivoida "askartelutehtaani". Olen hankkinut paljon korttiaskartelumateriaalia. Ehkä nyt olisi aika ottaa materiaalivarastot käyttöön. Ihan vaikka senkin takia, että saan uusille ja ihanille papereille, leimasimille, kukille ja napeille tehtyä säilytystilaa.

Kolmas mutta ei todellakaan vähäisin suunnitelma on suunnitella. Meidän mökin pihapiiri on suunnittelua ja toteutusta vaille valmis. Hyvä ja selkeä paperiversio tuosta pihasta on iso apu toteutuksen kanssa. Empä olekkaan sitten opiskeluaikojen piirtänyt millimetripaperille tai laskeskellut mittasuhteita.

Paljon on ideoita hautumassa tälle vuodelle. Kunpa pystyisin pitämään kaikki suunnittelemani asiat  ja saisin olla tyytyväinen saavutuksiini vuoden lopussa.